Ultima actualizare
07 ianuarie 2024

Termeni si Conditii

www.webdgc.ro
termeni si conditii webdgc
Acesti Termeni guverneaza accesul dvs. la, utilizarea intregului continut, Serviciile disponibile pe site-ul www.webdgc.ro („Serviciul”) operat de Cristian Daca („noi”, „noi” sau „nostru”).Accesul dumneavoastra la serviciile noastre este supus acceptarii, fara modificari, a tuturor termenilor si conditiilor continute aici si a tuturor celorlalte reguli si politici de functionare publicate si care pot fi publicate din cand in cand de catre noi.Va rugam sa cititi cu atentie Acordul inainte de a accesa sau utiliza Serviciile noastre. Prin accesarea sau utilizarea oricarei parti a Serviciilor noastre, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu nicio parte a termenilor Acordului, atunci nu puteti accesa sau utiliza.

Serviciile noastre.
Proprietate intelectuala

Acordul nu va transfera de la Noi nicio proprietate intelectuala a Noastre sau a tertilor si toate drepturile, titlurile si interesul asupra si asupra unei astfel de proprietati vor ramane (ca intre parti) exclusiv cu www.webdgc.ro si licentiatorii sai.

Servicii ale tertilor

In utilizarea Serviciilor, puteti utiliza servicii terte, produse, software, incorporare sau aplicatii dezvoltate de o terta parte („Servicii terta parte”).

Daca utilizati servicii terte, intelegeti ca:

Orice utilizare a unui Serviciu terta parte este pe propriul dumneavoastra risc si nu vom fi responsabili sau raspunzatori fata de nimeni pentru site-urile web sau Serviciile tertilor.
Recunoasteti si sunteti de acord ca nu vom fi responsabili sau raspunzatori pentru nicio daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau in legatura cu utilizarea oricarui astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Conturi

In cazul in care utilizarea oricarei parti a Serviciilor noastre necesita un cont, sunteti de acord sa ne furnizati informatii complete si exacte atunci cand va inregistrati pentru un cont.

Veti fi singurul responsabil si raspunzator pentru orice activitate care are loc in contul dvs. Sunteti responsabil pentru pastrarea la zi a informatiilor contului dvs. si pentru pastrarea parolei in siguranta.

Sunteti responsabil pentru mentinerea securitatii contului dvs. pe care il utilizati pentru a accesa Serviciul. Nu trebuie sa partajati sau sa utilizati abuziv acreditarile dvs. de acces.

Trebuie sa ne anuntati imediat cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dvs. sau cand aflati despre orice alta incalcare a securitatii.

Incetarea

Putem rezilia sau suspenda accesul dumneavoastra la toate sau la orice parte a Serviciilor noastre in orice moment, cu sau fara motiv, cu sau fara notificare, cu efect imediat.

Daca doriti sa reziliati Acordul sau contul dvs. www.webdgc.ro, puteti pur si simplu sa intrerupeti utilizarea Serviciilor noastre.

Toate prevederile Acordului care, prin natura lor, ar trebui sa supravietuiasca rezilierii, vor supravietui rezilierii, inclusiv, fara a se limita la dispozitiile privind proprietatea, declinarile de garantie, despagubirile si limitarile de raspundere.

Disclaimer

www.webdgc.ro si furnizorii si licentiatorii sai declina prin prezenta toate garantiile de orice fel, exprese sau implicite, inclusiv, fara limitare, garantiile de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop si neincalcare. Nici www.webdgc.ro, nici furnizorii si licentiatorii sai nu ofera nicio garantie ca Serviciile noastre vor fi lipsite de erori sau ca accesul la acestea va fi continuu sau neintrerupt. Intelegeti ca descarcati sau obtineti in alt mod continut sau servicii prin intermediul Serviciilor noastre, la discretia si riscul dumneavoastra.

Jurisdictia si legea aplicabila

Cu exceptia cazului in care orice lege aplicabila prevede altfel, Acordul si orice acces la sau utilizare a Serviciilor noastre vor fi guvernate de legile Romania.

Locul potrivit pentru orice dispute care decurg din sau legate de Acord si orice acces la sau utilizare a Serviciilor noastre vor fi instantele de stat si federale situate in Romania.

Schimbari

www.webdgc.ro isi rezerva dreptul, la discretia noastra, de a modifica sau inlocui acesti Termeni in orice moment.

Daca facem modificari semnificative, va vom anunta prin postare pe site-ul nostru web sau trimitandu-va un e-mail sau alta comunicare inainte ca modificarile sa intre in vigoare. Notificarea va desemna o perioada rezonabila de timp dupa care noile conditii vor intra in vigoare.

Daca nu sunteti de acord cu modificarile noastre, atunci ar trebui sa incetati sa utilizati Serviciile noastre in perioada de notificare desemnata sau odata ce modificarile intra in vigoare.

Utilizarea in continuare a Serviciilor noastre va fi supusa noilor termeni.

rezervaţi o întâlnire
pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră
Recomand să pregătim câteva întrebări sau subiecte de discuţie pentru a ne asigura că avem o întâlnire productivă şi eficientă.
small popup image