Servicii web de la planificare pana la
realizare website optimizare SEO Google promovare SEO Google

 Consultanta web, planificare individuala, evaluare personalizata a proiectelor si revizuire saptamanala a progresului timp de 3 luni.

 Toate pachetele sunt profitabile si negociabile. Nu ezitati sa ne contactati pentru oferte exacte.

alegerea va apartine
si va poate duce afacerea la urmatorul nivel cu
Serviciile web webdgc
Consultanta web initiala individuala, evaluari proiect, planificare proiect, evaluari ale progresului.
pachet de servicii webdgc simplu
Durata de realizare 5 - 7 zile
CEL MAI POPULAR
pachet de servicii webdgc mediu
Durata de realizare 14 - 40 zile
pachet de servicii webdgc complex
Durata de realizare 14 - 50 zile
Tariful serviciilor se va achita prin virament in contul Daca George Cristinel Intreprindere Individuala, Registrul Comerţului sub nr. F40/838/2022, avand CUI 45730781, Adresa Str. Margeanului 10, Bucuresti, Telefon 0733081321, Cont ING BANK N.V. AMSTERDAM – SUC. BUCURESTI RO32INGB0000999912271223

Servicii web webdgc SIMPLU

Servicii web destinate unei afaceri mici cu intentia de a fi prezent si cunoscut in mediul online. Website prezentare ce poate contine o pagina de tip portofoliu, memorandum sau zece pagini web ce pot contine informatiile dorite. Paginile pot contine coloane cu informatii pozitionate orizontal sau vertical cu imagini sau video ce evidentiaza activitatea dvs. De asemenea, pot contine si un formular de contact sau newsletter. La oricare pachet de servicii se poate adauga o functie optionala. Pachetului de servicii web webdgc SIMPLU i se poate adauga, promovarea SEO online sau offline si administrare sa.

Servicii web webdgc MEDIU

Aveti o afacere de tip franciza sau sunteti comercianti mijlocii si doriti sa fiti prezenti si in mediul online? Atunci acest pachet vi se potriveste. Prin urmare, pot livra un website de comert electronic ce poate contine o pagina de tip portofoliu, memorandum s.a.m.d. In primul rand, paginile web pot contine coloane cu informatii pozitionate orizontal sau vertical cu imagini sau video ce evidentiaza activitatea dvs. In al doilea rand, poate contine si elemente multimedia interactive. Si, nu in ultimul rand, se poate crea un magazin online pe baza unui CMS platforma administrabila si intuitiva. In alta ordine de idei, pot realiza si o platforma web personalizata. Aceasta poate contine produse cu imagini, text, pret si metode de plata implementate. Optional, realizez o galerie foto/video, un blog sau forum complet administrabil, formular contact cat si widget-uri pentru retelele de socializare. Bineinteles, promovarea SEO online sau offline si administrare sa face parte din acest pachet.

Servicii web webdgc COMPLEX

Detineti o afacere si doriti sa fiti prezenti si in mediul online? Atunci acest serviciu web vi se potriveste. Website de tip catalog produse sau servicii online. Pagina de tip portofoliu, memorandum, sau pana la 50 pagini web cu informatiile dorite in acest context poate satisface nevoile dumneavoastra. Paginile vor fi populate cu informatii pozitionate in coloane orizontale sau verticale.De asemenea, pot adauga imagini sau video ce va evidentia activitatea dumneavoastra. In alta ordine de idei, elementele multimedia interactive, vor anima site-ul web. Bineinteles ca se poate realiza sau stiliza logo site. Dupa cum am precizat anterior, se mai poate realiza design personalizat si adaptiv (optimizat si pentru dispozitive mobile).
				
					const myObject = {
  firstName:"Cristian",
  lastName: "Daca",
  fullName: function() {
    return this.firstName + " " + this.lastName;
  }
}
document.getElementById("web designer").innerHTML = myObject.fullName();
				
			

Servicii web livrate in conditiile agreate de comun acord

Servicii web livrate in conditii agreate acesta este obiectivul principal. Consider ca, design-ul reprezinta un factor important fiind esential in webdesign. Prin urmare, include principii de proiectare, echilibru si elemente de design. Asadar, un web designer nu se opreste la principiile de proiectare ci intelege necesitatile world wide web. In consecinta, un expert in web design utilizeaza toate canalele digitale de comunicare livrand rezultate.
proiectare site

Cum ?

In primul rand, un banner animat cu un mod de navigare arborescent in site cum ar fi categorie – subcategorie – produs/serviciu va contribui la conversii de calitate. Si, nu in ultimul rand, se poate realiza modul de administrare pentru gestionarea continutului.

Continut ca, pagini web, galerie imagini pentru fiecare produs sau serviciu.
Se poate lua in considerare si realizarea unui modul de cautare intern, a unui formular de comanda sau de contact, cat si, formatarea textelor si a imaginilor (maximum 50 pagini).

In consecinta, optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, promovarea online primara si implementarea modulului pentru retelele sociale va aduce rezultate. Sa nu omit, bineinteles, furnizarea de statistici privind vizitatorii site-ului.

small popup image
programati o intalnire
pentru a discuta despre proiectul dvs.
Recomand sa pregatim si cateva intrebari sau subiecte de discutie pentru a ne asigura ca avem o intalnire productiva si eficienta.
Astept cu nerabdare sa ne intalnim si sa continuam discutia noastra. Multumesc pentru rabdarea si interesul dumneavoastra.