Servicii

Despre webdgc
Cateva cuvinte despre omul din spatele acestui proiect frumos! Cu experienta in calitate de designer independent (Freelancer) m-am specializat in identitate de marca si design interactiv-media. Am incercat de-a lungul timpului sa ma concentrez pe dezvoltare marci (brand-uri) ce inspira oamenii pentru a imbunatati perceptia clientilor atunci cand vor sa imbunatateasca sau sa dea nastere unui brand sau unei marci proprii. Daca aveti nevoie de consultanta, de proiectare, de creare identitate brand, de consolidarea unui brand existent ori de un website original nu ezitati sa ma contactati pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra. In prezent piata online se dezvolta foarte repede iar aparitia online atat a micilor comercianti cat si a firmelor ce fac vanzari la o scara mai larga a devenit o necesitate. Daca doriti sa va ajutam in alegerea unui tip de website de prezentare, blog personal sau magazin virtual in functie de necesitatile dumneavoastra, va rog sa ma contactati.
Proiectare Website. Proiectare Logo sau Banner. Proiectare grafica (design) pentru carti vizita.

De ce am nevoie la crearea unui site?

 Pentru functionarea unui site web aveti nevoie pe langa pachetul de webdesign (proiectare si creare website), de un domeniu web si de un pachet de hosting (gazduire web).
Costurile suplimentare ale unei lucrari de webdesign ar fi contravaloare domeniului si hostingul ( gazduirea ) oferite de un registrar.
CE ESTE UN REGISTRAR?
Un Registrar este o companie sau organizatie acreditata de catre ICANN sa ofere servicii de inregistrare domenii pentru diverse TLD-uri. Registrarul trimite cererile de inregistrare de domenii catre Registry.
CE ESTE ICANN?
“The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers” a fost fondata in Octombrie 1998 si este o organizatie privata non profit ce are ca principale responsabilitati asa cum reiese si din denumire cateva functii cheie: administrarea sistemului DNS global, alocarea adreselor IP si alocarea parametrilor de protocoale in Internet. O companie trebuie sa obtina o acreditare ICANN pentru a putea deveni Registrar.
Diferenta intre Registry si Registrar:
Registry-ul furnizeaza servicii directe DOAR catre Registrari, nu si catre utilizatorii finali. Fapt divers: www.rotld.ro face exceptie, Registry-ul romanesc vinde domenii si catre utilizatorul final. O alta exceptie in ceea ce priveste domeniile .ro este faptul ca acestea se inregistreaza pe durata nedeterminata, este singurul Registry din lume care face acest lucru. Acest fapt a dus pana acum la blocarea a zeci de mii de domenii din registrul .ro deoarece ele au fost inregistrate initial si abandonate de proprietari. Din cauza faptului ca nu exista o taxa anuala, domeniile abandonate la care faceam referire anterior nu mai devin disponibile pentru cei care au nevoie de ele. Cu toate acestea a fost implementata introducerea serviciului de inregistrare si mentenanta anuala pentru domeniile ".RO"
Gasiti mai multe detalii la aceasta legatura web
CE ESTE UN DOMENIU WEB?
Un domeniu web sau un nume de domeniu web este un set de caractere alfanumerice urmate de .ro, .com, .net, .org, .info sau alta extensie de nivel superior dintre cele existente.
CE ESTE WEB HOSTING-UL SAU GAZDUIREA WEB?
Web hostingul se defineste prin spatiul virtual alocat pentru site-ul dumneavoastra pe un server, conectat in permanenta la internet. Prin urmare, toate fisierele, bazele de date si e-mailurile aferente unui site sunt gazduite pe un hosting.
Oferim asistenta online pentru site-ul dumneavoastra. Asistenta o oferim pentru website-uri in oricare din etapele de dezvoltare. Asistenta va consta in:
  • 1. Consultanta si asistenta pentru realizarea machetei site-ului, a logo-ului din header si a animatiilor din header-ul si continutul site-ului sau a oricarei etape din crearea website-ului.
  • 2. Consultanta pentru imbunatatirea optimizarii SEO on-page si SEO off-page pentru website-ul dumneavoastra.
Va oferim de asemenea Servicii Web Complete.
La cerere realizam intregul proces de web design pentru site-uri complet administrabile si asiguram implementarea campaniei AdWords, campaniei de promovare SEM ( Search Engine Marketing ), campaniei de promovare Social Media, campaniei SEO off-page si campaniei SEO on-page.

Sus