Despre Mine
 Câteva cuvinte despre omul din spatele acestui proiect frumos! Cu experiență în calitate de designer independent (Freelancer) m-am specializat în identitate de marcă și design interactiv-media. Am încercat de-a lungul timpului să mă concentrez pe dezvoltare mărci (brand-uri) ce inspiră oamenii pentru a îmbunătăți percepția clienților atunci când vor să îmbunătățească sau să dea naștere unui brand sau unei mărci proprii. Dacă aveți nevoie de consultanță, de proiectare, de creare identitate brand, de consolidarea unui brand existent ori de un website original nu ezitați să mă contactați pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. În prezent piața online se dezvoltă foarte repede iar apariția online atât a micilor comercianți cât și a firmelor ce fac vânzări la o scara mai largă a devenit o necesitate. Dacă doriți să vă ajut în alegerea unui tip de website de prezentare sau magazin virtual în funcție de necesitățile dumneavoastră, vă rog să mă contactați.

Execut Website.

Execut Logo Banner.

Execut grafică (design) pentru cărți de vizită.

De ce am nevoie la crearea unui site?

Pentru funcționarea unui site web aveți nevoie pe lângă pachetul de webdesign (creare site), de un domeniu web și de un pachet de hosting (găzduire web). Exemplu: Costurile suplimentare a unei lucrări de webdesign sunt următoarele: 1. Contravaloare domeniului 2. Hostingul ( Găzduirea ) CE ESTE UN DOMENIU WEB? Un domeniu web sau un nume de domeniu web este un set de caractere alfanumerice urmate de .ro, .com, .net, .org, .info sau altă extensie de nivel superior dintre cele existente. CE ESTE WEB HOSTING-UL SAU GĂZDUIREA WEB? Web hostingul se definește prin spațiul virtual alocat pentru site-ul dumneavoastră pe un server, conectat în permanență la internet. Prin urmare, toate fișierele, bazele de date și e-mailurile aferente unui site sunt găzduite pe un hosting.
Ofer asistență online pentru site-ul dumneavoastră. În primul rând asistența o ofer pentru website-uri în oricare din etapele de dezvoltare. Asistența va consta în:
 • 1. Consultanță și asistență pentru realizarea machetei site-ului, a logo-ului din header și a animațiilor din header-ul și conținutul site-ului sau a oricărei etape din crearea website-ului.
 • 2. Consultanță pentru îmbunătățirea optimizării SEO on-page și SEO off-page pentru website-ul dumneavoastră.
Vă ofer de asemenea Servicii Web Complete:
 1. La cerere realizez întregul proces de web design pentru site-uri complet administrabile și asigur implementarea campaniei SEO off-page.
 2. Instalare sistem operare (Linux, Windows toate versiunile)
 3. Instalare drivere sistem (soft-urile pentru placa audio video rețea ș. a. m. d.)
 4. Instalare/configurare software (diverse aplicații – soft-uri)
 5. Restaurare documente, imagini, fișiere muzicale etc.
 6. Devirusare și back-up date sistem pc
 7. Instalare componente hardware
 8. Instalare/configurare rețea PC, router cât și echipamentul corespunzător
 9. Partiționări/repartiționări/defragmentări/redimensionări(e) partiții(e) spații de stocare
 10. Consultanță/diagnosticare achiziționare sistem și găsirea de soluții optime pentru sistemul PC dorit.

O cariera interesanta si fascinanta pentru un „rezolvator de probleme creativ”. Transformarea textului si a imaginilor in site-uri superbe pe care clientii le vor vizita si cu care companiile vor fi mandre sa se afiseze.

Dar doar ideea de a incepe in designul web poate fi coplesitoare. Ce trebuie sa stii cu adevarat? Ar trebui sa inveti sa codezi? Ce instrumente trebuie să detii? Cum gestionezi clientii?

Nu va faceti griji! Aveti posibilitatea sa mergeti in design digital mai usor decat va puteti imagina. Incepeti cu aceste abilitati fundamentale si in curand va veti indrepta spre o cariera uimitoare.

COMPETENTE TEHNOLOGICE

Mai Intai, sa aflam despre aspectul tehnic al ceea ce trebuie sa stiti. Toate acronimele si termenii ciudati pot parea intimidanti, dar sunt intr-adevar destul de usor si super-distractiv – desi ii cunoasteti. Designul vizual, UX, software design, html, css, javascript, aptitudini soft, gestionarea timpului, comunicare, managementul clientilor, SEO, Marketing, Social Media, s.a.

DESIGNUL VIZUAL

Se pare destul de evident că aveți nevoie de design pentru a fi un web designer. Dar ceea ce include acest lucru atunci când vine vorba de domeniul digital ar putea fi diferit de ceea ce vă așteptați. În acest caz, principiile de proiectare sunt ceea ce determină aspectul unui site. Acesta variază de la proporții la tipografie, sisteme de grilă la teoria culorilor și este șansa dvs. să vă grăbiți să creați tablouri de dispozitive, să ierarhizați tip și să experimentați cu fonturi web și palete de culori.

UX

Aici vin abrevieri amuzante! UX înseamnă experiența utilizatorului sau modul în care oamenii se simt (calm, frustrat etc.) când folosesc un site web. Desigur, doriți ca utilizatorii site-urilor dvs. să se simtă la fel de fericiți ca un cațeluș ce țopăie într-un câmp de păpădie! Pentru a face acest lucru, veți cerceta utilizatorii și veți crea „personas” (profiluri ale utilizatorilor imaginari ideali). Veți stabili paginile și conținutul precum o hartă a site-ului. Veți afla calea pe care utilizatorii o ia pe site-ul dvs. în fluxurile de utilizatori. De exemplu, fac întotdeauna clic direct pe social media? Sau caută informații de contact? Și veți construi cadre pentru a schița părțile cheie ale fiecărei pagini Web.

SOFTWARE DESIGN

Asemenea oricărei persoane, pentru a-ți face munca, trebuie să ai instrumentele potrivite. Și cunoașterea dvs. în jurul valorii la standardele din industrie va fi de ajutor în orice caz și critică în multe. În timp ce proiectarea unui site se poate face chiar acum într-un browser web, instrumente cum ar fi Photoshop și Corel sunt cele pe care aproape toți designerii le folosesc pentru părți importante ale activității lor, cum ar fi crearea de machete, proiectarea unor elemente precum logo-uri și imagini și, bineînțeles, fotografii. Deci, ar trebui să le iei și în cutia de instrumente.

HTML

S-ar putea să nu-ți fi imaginat că un web designer ar trebui să codeze. Dar, în zilele noastre, este o abilitate preconizată pentru majoritatea locurilor de muncă în design. Și, hei, este o modalitate destul de ușoară de a obține tehnologia dvs. și de a construi de fapt, site-uri web de la zero! HTML reprezintă HyperText Markup Language, care este limbajul de codare utilizat pentru a plasa conținutul pe o pagină web și pentru a-i da structura. Asta înseamnă că felul în care transformați o grămadă de cuvinte în titluri, paragrafe și subsoluri. Și este, de asemenea, modul în care obțineți conținut „cool”, cum ar fi fotografii, videoclipuri și grafică pe un site web.

CSS sau Cascading Style Sheets

Și apoi există partenerul HTML, foile de stil CSS. CSS este codul care îi spune browserelor modul de formatare și stil HTML pentru o pagină web. Cu alte cuvinte, este ceea ce face ca tot textul și alt conținut să arate bine. Cu CSS, puteți ajusta culorile, puteți schimba fonturile sau puteți adăuga un fundal uimitor – și multe altele! Acesta este locul în care ochiul tău de designer strălucește cu adevărat și așa îți poți pune ștampila creativă pe fiecare site pe care îl creezi.

BONUS! JAVASCRIPT

În timp ce codificați desenele folosind doar HTML și CSS, puteți programa folosind JavaScript, veți fi cu un pas imens înaintea competiției. JavaScript vă permite să luați elemente statice pe site-ul dvs. și să le faceți interactive – gândiți-vă: Twitter-ul sau Facebook-ul se alimentează automat, site-uri care arată diferit când sunteți conectat, glisoare de imagini și multe altele!

APTITUDINI SOFT

Acum, că aveți partea de design și tehnologie, trebuie doar să adăugați un anumit management pentru a vă păstra organizat și eficient în munca dvs. de web designer.

GESTIONAREA TIMPULUI

Indiferent dacă sunteți liberi sau lucrați pentru o companie, va trebui să rămâneți în fruntea programului dvs. și a proiectelor dvs. pentru a fi un designer web ce va ieși în evidență. Acest lucru poate însemna cunoașterea aplicațiilor de productivitate, cum ar fi listele de sarcini sau calendarele sau, mai ales dacă vă aflați într-o organizație mare, învățând instrumente de urmărire a proiectelor precum Trello sau JIRA. Oricare ar fi instrumentele, stăpânirea artei de prioritizare și urmărire a muncii dvs. va fi esențială pentru succesul dvs. (și sănătatea!) în lumea ocupată a web design-ului.

COMUNICARE

Fiți la curent și obțineți punctul de trecere acestea sunt, de asemenea, competențe pentru un designer. Veți menține clienții actualizați cu privire la progresul proiectelor lor, plus idei de cabrare și explicare a creațiilor dvs. Și, s-ar putea să fiți chemat să faceți copywriting sau editare pentru site-uri, mai ales dacă aveți un singur magazin. Așadar, ascultați-vă scrisul și vorbirea, și veți trece peste fiecare situație în care veți fi pus.

SEO / MARKETING / SOCIAL MEDIA

Setul de calificări pentru SEO (optimizarea motorului de căutare), marketing și mass-media sociale ar putea părea că înseamnă mai mult pentru un agent de vânzări decât un designer web. Dar, deoarece Internetul este modul în care atât de multe companii vinde astăzi și din moment ce va trebui să vândă și talentele de web designer (când căutați un loc de muncă sau pentru clienți independenți), trebuie să vă ascultați potențialii clienți. Chiar cunoscând elementele de bază ale fiecăruia și păstrând în minte aceste lucruri pentru fiecare client, cât și pentru propriile dvs. site-uri, numai așa veți obține un drum lung în călătoria dvs. de web designer.

BUSINESS / MANAGEMENTUL CLIENȚILOR

Și, ca angajat sau ca un agent independent, înțelegerea liniei de jos vă va ajuta să vă asigurați că dvs. sau compania dvs. sunteți profitabilă și durabilă. Nu trebuie să vă întoarceți din drum pentru MBA (Master of Business Administration), dar ar trebui să aveți o idee despre obiectivele și finanțele angajatorului sau afacerii dvs., astfel încât să puteți să le folosiți pentru a vă ghida munca. Și dacă proiectați direct pentru clienți, ar trebui să aveți un plan pentru a vă asigura că fluxul de numerar și întârzierea proiectului sunt atât sănătoase, cât și realizabile pe termen scurt și lung.

După cum puteți vedea, nu este nimic misterios legat de abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi un web designer. O fundație în partea de tehnologie și un bun mâner pe părțile organizaționale vă vor face să mergeți și să fiți acolo pentru dvs., pe măsură ce vă construiți cunoștințele și cariera dvs. în designul web.

P uteți învăța TOATE aceste abilități fiind informat și perseverând! Numai așa veți învăța cum să finalizați proiectul dvs.! Dacă doriți să aprofundați în toate aspectele de design vizual, asigurați-vă că pentru a obține informații mai relevante trebuie să vă documentați fiind tot timpul autodidact.